Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Красноармійську міліція готова захищати бюлетені

До міськвідділу міліції Красноармійська звернувся голова Красноармійської міської виборчої комісії Олег Смаль з проханням забезпечити охорону при транспортуванні виборчих бюлетенів на виборчі дільниці і охорону громадського порядку в приміщеннях для голосувань. Про це ввечері 25 жовтня у Facebook повідомив начальник облуправління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Особовий склад міськвідділу приведений у готовність", - додав він. 

Як відомо, раніше Центральна виборча комісія зобов'язала Красноармійську міську територіальну виборчу комісію негайно передати бюлетені на виборчі дільниці і розпочати голосування у місті.

Президент Петро Порошенко заявив, що чекає від Верховної Ради змін до законодавства, які дозволять провести вибори в Маріуполі, які так і не розпочалися 25 жовтня.

Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що голосування у Маріуполі та Красноармійську (Донецька обл.) ще може відбутися протягом 25 жовтня, і навіть якщо бюлетені будуть прийняті членами міського виборчкому і дільниці відкриються о 18:00, вибори можуть бути визнані такими, що відбулися.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ