Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Красному стоять дві фури з львівським сміттям

1/2
Сьогодні, 24 березня у селищі Красне Буського району виявили дві фури з львівським сміттям. Ці автомобілі, завантажені непотребом по 10 тонн кожен, стоять у центрі селища, неподалік від залізничного переїзду. Від них уже почав йти сморід. Про цей факт розповів депутат Львівської обласної ради, голова фракції УКРОП у ЛОР Петро Жукровський, який побував на місці, де стоять фури, повідомила прес-служба парторганізації.

Водії цих фур – місцеві жителі. Їхні машини завантажили відходами у Львові, на вулиці Личаківській. Звідти автомобілі прямували у Дніпро. Там їм не дали розвантажитися, тому автомобілі з вантажем повернулися назад. Від четверга  водії чекають дзвінка від власника фур, що їм робити зі сміттям далі. Зі слів водіїв, за несанкціонований вивіз – скидання фури львівського сміття їм обіцяють по 30 тисяч гривень.

«Інформацію про несанкціоноване перебування фур зі львівським сміттям у Красному я передав голові тимчасової контрольної комісії з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області укропівцю Дмитрові Пазину. Він запевнив мене, що цей факт буде розглядатися на засіданні комісії у понеділок,»- зазначив Петро Жукровський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ