Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Кремлі відмовились коментувати доповідь Нідерландів щодо МН17

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не коментуватиме доповідь Ради безпеки Нідерландів щодо катастрофи Boeing на сході України, додавши, що потрібно буде спершу все подивитися, а пізніше, напевно, підуть коментарі експертів.

"Щодо доповіді по літаку коментувати не буду. Безумовно, там потрібно уважно все подивитися, і послідують коментарі фахівців з цього приводу", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, в оприлюдненому звіті ради безпеки Нідерландів зазначено, що малайзійський пасажирський Boeing 777, який летів рейсом MH17, був збитий ракетою "земля-повітря" з зенітно-ракетного комплексу "Бук" у липні 2014 року на Донеччині.

Літак Boeing 777 “Малайзійські авіалінії”, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав аварії 17 липня 2014 р. в Донецькій області. Лайнер впав в околицях с. Грабове. Всі 298 пасажирів і членів екіпажу, що знаходилися на його борту, загинули. Голландські експерти зробили висновок, що уламок, який застряг у фюзеляжі збитого Boeing, є частиною ракети ЗРК “Бук”. При цьому Міноборони РФ назвало “брехнею” повідомлення про те, що Boeing був збитий російським “Буком”.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ