Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Криму гастролює італійський артист, концерти якого вже анонсують у Києві

У кримському місті Ялта висять афіші про майбутній концерт італійського тенора Алессандро Сафіни, запланований на 14 вересня. Водночас виступи цього артиста у 2016 році анонсують у Києві.

Як повідомила «Крим.Реалії» представник організації виступу артиста у Криму, квитки на концерт Алессандро Сафіни, який відбудеться в концертному залі «Ювілейний» у Ялті, продаються «доволі добре». Ціни варіюються в межах 1000-6000 рублів.

Виступ італійського тенора у супроводі Кримського симфонічного оркестру (з італійським диригентом) триватиме близько двох годин. Згідно з анонсом, у репертуарі – виключно світові хіти.

Як виявилось, це вже третій концерт італійця в Криму з 2013 року.

Наступного року, 7 березня, у Сафіни запланований аналогічний концерт у Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві.

З початку червня 2015 року діють нові правила Кабміну України з перетину адміністративного кордону з Кримом. Згідно з ними, іноземці можуть потрапити на півострів тільки зі спеціальним дозволом.

Міністерство закордонних справ України попереджало зарубіжних учасників фестивалю Koktebel Jazz Party, який в анексованому Росією Криму наприкінці серпня організовував гендиректор МІА «Росія сьогодні» Дмитро Кисельов, про неприпустимість візитів на півострів, що суперечать національному законодавству України.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ