Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У кваліфікації подій на ПП "Шегині" з'явилася ще одна стаття

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом подій на контрольному пункті пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні слідчими додано правову кваліфікацію за ще однією статтею Кримінального кодексу: ч. 3 ст. 296 (Хуліганство). Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Для проведення досудового розслідування на базі поліції Львівщини створена об’єднана слідча група. Наразі поліцейські опитують очевидців та учасників подій, що мали місце 10 вересня на митному переході «Шегині» у Львівській області. Серед цих громадян – мешканці кількох регіонів держави, зокрема – Закарпатської, Херсонської, Полтавської областей тощо.

Одного з мешканців Херсонщини слідчі запросили для надання пояснень по факту своєї участі у масовому заході на пункті пропуску «Шегині». Чоловік відмовився надавати пояснення на підставі ст. 63 Конституції України. Відтак слідчими йому вручена повістка для виклику його на інший день.

Нагадаємо, що 10 вересня внаслідок порушення публічного порядку на державному кордоні України постраждали восьмеро прикордонників та тринадцять працівників поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ