Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У квітні 2006 року Львівський інструментальний завод збільшив реалізацію продукції на 84,66%

У квітні 2006 року ВАТ „Львівський інструментальний завод" збільшив реалізацію продукції на 84,66% порівняно з аналогічним періодом минулого року - з 512,4 тис. грн до 946,2 тис. грн. Про це „Гал-info” повідомили в дирекції підприємства. „Зростання виробництва в січні цього року відбулося за рахунок того, що завод майже не простоював, а також збільшилася кількість покупців, які зацікавлені в продукції заводу”, – пояснили на підприємстві.
 Львівський інструментальний завод спеціалізується на випуску металорізального інструменту (плашки, мiтчики, фрези). Випускає також товари народного вжитку (пилочка лобзикова, набір викруток в пеналi), займається напиленням коронок та надає послуги промислового характеру.
Основними конкурентами є Харківський інструментальний завод, який виробляє плашки, Запорізький інструментальний завод — мiтчики, Московський інструментальний завод — фрези, Бєлгородський інструментальний завод — фрези, Томський інструментальний завод — плашки, Інструментальний завод м. Йошкар-Ола — плашки, Вінницький інструментальний завод – мітчики.
  Клієнтами Львівського заводу є ДП „Промiнструмент" (Київ), „Iнтерiнструмент" (Брянськ), „Арунта" (Таллiн), ТЗОВ „ОМА" (Москва).
  На внутрішньому ринку реалізовує майже 30% — це, в основному, підприємства машинобудівної галузі та комерційні фірми. На зовнішньому ринку підприємство реалізує 70% — це, в основному, підприємства держав СНД та Балтії.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ