Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві на АЗС сталась стрілянина

У Києві на АЗС сталась стрілянина. Подія трапилася вчора, 5 травня, близько 01:00 на вулиці Волинській у Солом’янському районі столиці. Постраждалого охоронця АСЗ госпіталізували. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у місті Києві.

До поліції надійшло повідомлення про стрілянину на АЗС. За словами очевидців події, кілька агресивно налаштованих осіб спровокували конфлікт. Декілька разів було чути постріли, після чого з місця пригоди правопорушники втекли на автомобілі.

У результаті конфлікту охоронця автозаправочної станції госпіталізовано із вогнепальним пораненням лівого стегна та численними синцями. На даний момент постраждалий відмовляється від надання будь-яких пояснень і написання заяви.

З місця події слідчі вилучили 9 гільз, попередньо - від травматичного пістолета, та направили на експертизу. Орієнтування щодо розшуку автомобіля, на якому зникли зловмисники, розіслали по всім черговим частинам та патрульним поліції.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського УП розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За кілька годин підозрюваний автотранспорт зупинили у Деснянському районі на вулиці Бальзака. Водія та пасажира доставили до Солом’янського УП, де встановили їх особи. Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до даного правопорушення, та встановлює обставини і причини цього інциденту.

За попередньою інформацію, між власником та орендаторем АЗС останнім часом триває цивільно-правовий конфлікт. Чи має відношення нічний інцидент до цієї ситуації, буде встановлено у рамках кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ