Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Києві паніка: наближається фінал ЛЧ

Директор з підготовки Євро-2012 Маркіян Лубківський прокоментував готовність Києва до фіналу Ліги Чемпіонів 2018 року.

"На даному етапі Київ не може прийняти фінал Ліги Чемпіонів 2018 року. Я буквально недавно був в штаб-квартирі УЄФА, спілкувався з колегами, і вони дуже стурбовані ситуацією з проведенням цього великого турніру.

Тому що, не дивлячись на те, що нас від цієї події відокремлює трохи більше року, роботи дуже багато. І вона пов'язана не тільки з фінансовими проблемами НСК «Олімпійський», станом стадіонної інфраструктури, зокрема прилеглих територій, роботою його менеджменту.

Протягом двох-трьох днів травня 2018 року треба буде перевезти з аеропорту Бориспіль і назад близько 60 тисяч іноземних уболівальників, організувати роботу системи безпеки, розмістити всіх гостей і т.д. Поки Київ не готовий.

Може бути готовим, якщо держава і місто виконають узяті на себе зобов'язання, якщо на проекті буде працювати професійна команда, яка в стислі терміни призведе все в порядок.

Поки розмов про те, щоб відібрати фінал в Україні немає. Але я нагадаю вам свою просту діаграму. Поки тут чешуть язиками, запевняючи, що все в порядку і під контролем, дата проведення наближається", - сказав Маркіян Лубківський.

UA футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ