Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві порушили кримінальну справу щодо львівських підприємців

Акція протесту підприємців у Києві станом на 14:00 проходила без порушень громадського правопорядку. Про це заявив журналістам начальник управління МВС у Києві Олексій Крикун.

"Сьогодні не було порушень громадського порядку - і це добре. Бо минулого разу, в понеділок, розбили дві машини - і ми порушили кримінальну справу", - сказав він.

"Ми зараз збираємо матеріали, шукаємо тих, хто це зробив, хто бив ці дві машини ногами", - додав начальник київської міліції.

Крім того, за словам Крикуна, інша кримінальна справа порушена за фактом перекриття дорожнього руху у понеділок.

"Головні, хто перекривав дорожній рух, - це не кияни, а приїжджі зі Львова. Вони представляють учасників "Коаліції учасників Помаранчевої революції", -  сказав він.

За словами Крикуна, на противагу акції протесту під Верховною Радою, нині до її організації "підключилися політичні сили".

"Судячи з присутності на Майдані, це Королевська (БЮТ), Гримчак (НУНС), Волинець (БЮТ)", - сказав Крикун.

"Підключається політика - а це небезпечно. Тому що починають лунати заклики: "Давайте підпалювати машини, як це було у Франції", - зазначив Крикун.

За його словами, у четвер для забезпечення громадського правопорядку під час проведення акції протесту було залучено 1 500 представників МВС.  

"За нашою оцінкою, у сьогоднішній акції брало участь 6 000 протестувальників", - сказав він, передає УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ