Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

У Києві відбувся форму патріотичних справ «Ми – українці!»

На Третьому Форумі українських патріотичних справ «Ми – українці!» відбувся Історичний турнір «Українська революція 1917–1921 років»

Форум гостинно приймав Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. У заході взяли участь понад 200 освітян з усіх регіонів України. Учасники обговорили актуальні проблеми національно-патріотичного виховання, політики національної пам’яті як чинника виховання дітей та молоді, координації зусиль органів влади і громадських ініціатив у цій сфері.

Велике зацікавлення педагогів, методистів і вихованців викликала лекція «УПА. Слід в історії», з якою виступив Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

У рамках Форуму відбулися тренінги «Усна історія як інструмент національно-патріотичного виховання», «Творча майстерня тренерів програми “З Україною в серці”», дискусійні майданчики «Наукове та навчально-методичне забезпечення військово-патріотичного напряму позашкільної освіти», «Студентська педагогічна практика як ефективний інструмент національно-патріотичного виховання», «Гра “Джура” як системна форма комплексної роботи з учнівською молоддю», презентація Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток» та інші.

Сектор методичної роботи Інституту презентував Збірку методичних рекомендацій до відзначення пам’ятних дат у загальноосвітніх навчальних закладах і настільну гру «Українська революція 1917–1921 років», провів з її допомогою три Історичні турніри.

Організатори:

Український інститут національної пам’яті,

Інститут проблем виховання НАПН України,

Інститут українознавства МОН України,

Інститут модернізації змісту освіти,

Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді,

Міжнародна благодійна установа «Центр національного відродження». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ