Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Києві відкрито Форум "Фонд енергоефективності. Ключовий START-UP УКРАЇНИ"

Сьогодні, 23 червня, у НСК «Олімпійський» розпочався Український форум з енергоефективності’16 - «Фонд енергоефективності. Ключовий START-UP УКРАЇНИ», інформує Урядовий портал.

Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, відкриваючи захід, наголосив, що Фонд енергоефективності є кроком до європейських стандартів виробництва, постачання та споживання енергії в Україні.

«Українці стануть європейцями за духом і рівнем життя лише за умови персональної енергоефективності. Тому запуск Фонду для мільйонів українців справді стане ключовим START-UP країни. Його місія – захистити й підтримати людину, відкрити їй нову якість життя, покращити житлові умови, знизити споживання газу і рахунки домогосподарств. А загалом – забезпечити енергонезалежність України», - зауважив Геннадій Зубко.

У форумі беруть участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, міністри Уряду, народні депутати України, Голова групи підтримки України з Європейської комісії Пітер Вагнер, представники міжнародних інституцій та посольств іноземних держав, керівники українських і міжнародних компаній у сфері енергоефективності, представники ОСББ і домогосподарств.

Організатор Форуму – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Довідково

Форум «Фонд енергоефективності. Ключовий START-UP УКРАЇНИ» є комунікаційною платформою для діалогу у сфері енергоефективності між владою, бізнесом, міжнародними партнерами, експертним середовищем, місцевим самоврядуванням, громадськістю.

Завдання Форуму – дати чіткі відповіді на питання щодо роботи Фонду енергоефективності, необхідної законодавчої бази, потенціалу впровадження, очікуваного ефекту, фінансових інструментів, продемонструвати технічні рішення щодо енергоефективних заходів у житловому секторі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ