Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Києві відкрито Координаційний центр для учасників АТО

​У Києві урочисто відкрито Координаційний центр допомоги учасникам АТО та їхнім сім’ям, - Генштаб ЗСУ.

Захід відбувся у концертному залі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана за участю та дієвої підтримки державних і громадських організацій.

Унікальність новоствореного центру полягає у тому, що він єдиний в Україні, який надає учасникам бойових дій повний спектр послуг за принципом «єдиного вікна». 

Військовослужбовці як діючі, так і демобілізовані отримають за допомогою цієї установи всю необхідну фахову та професійну допомогу з питань соціальної, психологічної реабілітації та адаптації, юридичне супроводження та консультування при оформленні документів для отримання гарантованих державою пільг. Захисники України вже не будуть обходити десятки інстанцій для цього – це зроблять за них працівники Центру. Важливо відзначити, що всі послуги надаються безкоштовно.

При Координаційному центрі також працюють музей Героїв АТО, кабінети: психолога, юриста, настільних ігор і масажу. Також його відвідувачі зможуть скористатись тренажерним, волейбольним й футбольним залами, стадіоном та тенісним кортом.

Під час відкриття центру учасників заходу та присутніх у концертному залі учасників АТО та членів їхніх родин привітали представники університету та його студенти, духовенство, громадські діячі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ