Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Києві з вересня будуть працювати 8 груп з ЄС щодо безвізового режиму – МЗС

У Києві з 31 серпня і впродовж вересня розпочнуть роботу 8 місій Європейського Союзу з підготовки України до безвізового режиму з Євросоюзом. Про це повідомила прес-секретар МЗС Мар'яна Беца, передає прес-служба МЗС.

«З 31 серпня в нашій державі уже працює місія з питань безпеки кордонів. З першого вересня – місія з питань боротьби з корупцією. І з другого вересня – місія з питань безпеки документів. Всього в Україні працюватимуть 8 груп експертів», – сказала пані Беца.

«Експерти матимуть можливість комплексно оцінити стан готовності нашої держави до запровадження безвізового режиму поїздок українських громадян до Європейського Союзу», – сказала вона.

Так, 7 вересня розпочне роботу група з питань боротьби з організованою злочинністю, з 21 – 29 вересня – групи з прав людини, боротьби з торгівлею людьми та з питань міграції та притулку.

Вона зазначила, що 28 вересня розпочне роботу група з питань протидії легалізації незаконно отриманих коштів.

За результатами робіт груп буде складено доповідь про підготовку України до реалізації другого етапу плану дій з впровадження в Україні безвізового режиму з Євросоюзом.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ