Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві за ніч травмували двох ДАІшників

В управлінні ДАІ Києва пропонують посилити відповідальність за керування транспортними засобами в нетверезому стані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УДАІ Києва, в якому наводяться два випадки, що сталися в ніч на суботу, коли від дій нетверезих водіїв потерпіли інспектори ДАІ.

Так, близько четвертої години ранку інспектори, що несли службу в центрі міста на перехресті вулиць Хрещатик – Інститутська, помітили мотоцикл з вимкнутим світлом фар, який на великій швидкості рухався з боку вулиці Городецького в напрямку Європейської площі.

Коли співробітники ДАІ почали його зупиняти, то водій додав швидкості, скоїв наїзд на одного з інспекторів і продовжив рух далі. Однак порушника через кількасот метрів було зупинено.

З'ясувалось, що він не мав посвідчення водія, а мотоцикл був без номерних знаків. До того ж після проведення експертизи з'ясувалось, що у затриманого більше двох проміле алкоголю в крові.

Крім того, порушник до цього випадку був уже чотири рази затриманий за керування транспортом у нетверезому стані. Причому на його рахунку вже була і дорожня пригода, яку він скоїв у нетверезому стані.

"З огляду на те, що подібних випадків чимало, безумовно настав час подумати над посиленням відповідальності за це порушення", - зазначають у прес-службі.

Потерпілого інспектора було госпіталізовано в одну з лікарень міста. Розпочато розслідування.

Тієї ж ночі на Бессарабській площі трапився ще один інцидент з нетверезим водієм.

Офіцери міліції за порушення правил почали зупиняти БМВ Х 5, що рухався вулицею Червоноармійською. Але водій проігнорував вимогу інспекторів. Порушника вдалось зупинити лише на вулиці Мечникова, шляхом блокування транспорту. Та замість того, щоб надати документи, порушник кілька разів ударив одного із інспекторів ДАІ, при затриманні чинив опір.

Однак водія престижного і дорогого авто було доставлено до Печерського райуправління міліції. Ним виявився 48-й річний одесит.

Лікарями зафіксовано травми інспектора та струс головного мозку.

Хуліган відмовився від проведення медичної експертизи на стан сп'яніння. Однак прес-служба зазначає, що відмова не звільняє порушника від відповідальності за керування транспортом в нетверезому стані.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ