Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві завершують реконструкцію стадіону "Динамо" імені Лобановського

Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві готовий приймати матчі чемпіонату України і жіночий фінал Ліги чемпіонів, - Дзеркало тижня.

Реконструкція стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві практично завершена. 

За словами директора арени Юрія Піхтовникова, на сьогоднішній день вдалося виконати майже весь обсяг запланованих робіт.

"На даний момент всі заплановані роботи практично завершені, відремонтовано сходи, які знаходяться під сидіннями, металеві каркаси, на яких встановлюються сидіння, всі сходи в чаші стадіону, підпірні стінки, постелені нові бігові доріжки. На більшості секторів вже встановлено нові сидіння, там же, де їх поки немає, встановлять у найближчі дні.

Зміни торкнулися і трав'яного покриття. Замінили 500 квадратних метрів дерну, внесли нові насіння. Можу сказати, що стадіон готовий до проведення матчу чемпіонату України, всі клубні служби також готові до початку нового сезону", - сказав Піхтовников.

Перший матч на оновленому стадіоні імені Лобановського буде зіграний вже 18 липня - "Динамо" прийматиме "Чорноморець", а зустріч за рішенням ФФУ пройде без глядачів.

Також там буде проводити свої домашні матчі "Олімпік" з Донецька, а в наступному році на арені пройде фінал жіночої Ліги чемпіонів.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ