Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві жінка викрала у іноземця 1 500 євро

У Києві 28-річна жінка викрала у іноземця 1 500 євро. Вона знайомилася з іноземцями у соцмережах, а під час зустрічі викрадала у них гроші. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП в місті Києві.

У поліцію звернувся 45-річний чоловік і розказав, що його обікрали. Він познайомився з дівчиною на сайті знайомств у вересні минулого року. Згодом домовився про зустріч, а відтак запросив подругу до себе. Скориставшись моментом, дівчина поцупила гаманець і непомітно покинула помешкання.  

Зрозумівши, що вона його ошукала, постраждалий  написав заяву в поліцію. Після проведення оперативних заходів правоохоронці затримали 28-річну мешканку Київської області, яка зізналася у скоєному злочині.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — штраф, виправні роботи на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення причетності зловмисниці до вчинення аналогічних злочинів на території Києва та інших регіонів держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ