Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП «Лев» повідомляють про плановий карантин

Львівське комунальне підприємство «Лев» проводитиме щорічні карантинні заходи з 1 до 14 січня 2017 року. Проте на ці два тижні робота припиняється лише частково: львів’яни й надалі можуть реєструвати тут своїх домашніх улюбленців – на час карантину реєстрацію проводитимуть в адміністративному корпусі. Про це повідомила Львівська газета.

Як пояснила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак, такі заходи є обов’язковими для закладу ветеринарної медицини щонайменше раз на рік. До того ж, у 2016 році через ЛКП «Лев» пройшло понад 1200 безпритульних тварин.

«На час карантину адміністративний офіс ЛКП «Лев» продовжить реєстрацію домашніх улюбленців, увесь персонал також працюватиме на своїх робочих місцях. Однак за ці два тижні ми не будемо здійснювати планового відлову тварин, але, звичайно ж прийматимемо собак в ургентних станах (наприклад, жертв ДТП) і тих, стосовно яких будуть звернення щодо покусу. За цей час маємо намір провести дезінфекцію усіх наших приміщень і території», – розповіла Оксана Кошак.

Зауважимо, у Львові з 1 вересня на базі комунального підприємства «Лев» розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників, згідно з Правилами утримання і поводження з тваринами, затвердженими на сесії Львівської міської ради 17 березня 2016 року. На зареєстрованій тварині має бути одягнутий жетон, отриманий під час реєстрації. Перевірити, чи зареєстрована тварина, можуть представники поліції або муніципальної дружини міста. Невиконання вимог реєстрації. Згідно зі ст.154 Кодексу про адмінправопорушення за невиконання вимоги щодо обов’язкової реєстрації собак, на власника тварини накладатимуть штрафні санкції. Перевірятимуть наявність жетонів і реєстрації правоохоронні органи з 1 січня 2017 року.

gazeta.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ