Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЛКП «Львівелектротранс» розпочали встановлювати похвилинні графіки руху на зупинках електротранспорту

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», служба організації руху та логістики підприємства розпочала встановлювати похвилинні графіки руху на зупинках електротранспорту.

Служба організації руху та логістики ЛКП «Львівелектротранс» на зупинка громадського транспорту розпочала встановлювати похвилинні графіки руху міських трамваїв та тролейбусів. На сьогодні детальні графіки уже розміщено на трамвайних зупинках: вул. Руська, вул. Підзамче, «Аквапарк», пл. Соборна, та зупинці тролейбусів – «Університет І. Франка», яка є кінцевою для маршрутів № 2, 7, 9, 10, 12.

Загалом львівський електротранспорт курсує між 336 зупинками. На 26 із них уже встановлено електронні табло, а на усіх інших у ЛКП «Львівелектротранс» планують встановити друковані графіки руху.

«Це тимчасове рішення, яке дозволить вирішити питання поінформованості наших пасажирів щодо графічності курсування міських тролейбусів та трамваїв. Сподіваємося, що невдовзі на вулицях міста встановлять ще більше електронних табло, тоді потреба у друкованих графіках буде менш критичною», - говорить Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ