Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Лондоні відбулась церемонія зважування Кличка та Джошуа

У Лондоні відбулась церемонія зважування Володимира Кличка та Ентоні Джошуа перед майбутнім боєм, який відбудеться 29 квітня. Про це повідомили в прес-службі міського голови Києва Віталія Кличка.

Зважування показало, що Володимир на 10 фунтів легший за Джошуа. Підтримати українського чемпіона також прийшло багато вболівальників з України.

Віталій Кличко відзначив, що очікує перемоги брата в цьому важливому поєдинку.

"Я не хочу применшувати здібностей Джошуа як спортсмена, але є один нюанс - трохи забагато ваги у британського боксера. Крім того, Джошуа має цікавий рекорд: всі бої, які він провів, він виграв нокаутом. Але жодного разу в нього не було такого супротивника як Володимир. І тому це буде великий екзамен для британця, - відзначив Кличко. - Володимир же в гарній кондиції,  він абсолютний, як кажуть американці, перфектний боксер. І, якщо інколи йому не вистачало одного - фокусу, концентрації, то на цей бій він так сфокусований і так мотивований, що у мене сумнівів немає - перемога буде за нами. Нам потрібна перемога і вона буде в суботу ввечері", - наголосив Віталій Кличко.

Володимир Кличко на прес-конференції в Лондоні відзначив, що почувається молодим і зосередженим на перемозі в поєдинку.

"Тепер, після 27 років у спорті, я знову претендент на пояси. Я почуваюся молодим, голодним, та повністю поглинутим ідеєю і метою знову підняти руки як переможець. Я не Нострадамус, але відчуваю наскільки сильним мене зробила власна одержимість", - сказав Володимир Кличко.

Поєдинок Кличко проти Джошуа відбудеться 29 квітня на лондонській арені Уемблі. Вперше за 12 років ставки на перемогу Володимира Кличка нижчі, ніж на його суперника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ