Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Луганську невідомі поцупили злітну смугу

У ЗМІ з'явилася інформація, що злітно-посадкова смуга в районі колишнього Луганського військового училища штурманів демонтована невідомими людьми.

Зловмисники зняли практично всі плити зі злітно-посадкової смуги, залишивши на місці тільки 20 штук, повідомляє "Сегодня".

За словами очевидців, злодії завантажили плити та вивезли їх на трьох великих вантажівках.

Даний випадок прокоментувала голова прес-служби Луганської обласної міліції Тетяна Погукай.

"Напередодні мені зателефонував один журналіст і повідомив, що невідомі розібрали злітну смугу та вантажать її до великих вантажівок "сорокатонників". Про це я повідомила у чергову частину. На місце виїхала міліція. Дійсно, частина смуги була демонтована, і за другою партією ніхто не повертався. На місці чергує група міліціонерів", - повідомила Погукай.

Також у міліції нам повідомили, що даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, ведеться слідчо-оперативна робота.

"На даний момент співробітники міліції опитують свідків, може хтось запам'ятав номери машин, "сорокатонників" не так вже й багато у регіоні. Також з'ясовується, кому належить смуга", - підсумувала Погукай.

Зазначимо, у зв'язку з нестабільною ситуацією в регіоні почастішали випадки мародерства, крадіжок автотранспорту та викрадення людей.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ