Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Луцьку двоє зловмисників намагалися пограбувати банк, поліцейські стріляли

Двоє зловмисників намагалися обікрасти банк, а побачивши поліцейських – почали стріляти по них. Правоохоронці застосували табельну зброю. Поранених правопорушників доставили в лікарню. Ніхто із працівників поліції не постраждав. Відкрито кримінальне провадження за вчинення розбою. Про це повідомила прес-служба Нацполіції,

О 5-й годині ранку на пульт центру технічної охорони управління поліції охорони у Волинській області надійшов сигнал «Тривога» із відділення одного із банків на бульварі Дружби народів у Луцьку.

За декілька хвилин на місце прибув екіпаж групи затримання УПО. Правоохоронці помітили, що у тамбурі банку знаходяться двоє чоловіків у масках.

При спробі затримання зловмисників ті почали стріляти по поліцейських та погрожували підірвати гранату, як виявилося згодом – не бойову.

Для затримання зловмисників співробітникам Управління поліції охорони довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Затриманні дістали поранення ніг та під охороною доставлені до лікарні. Ніхто із правоохоронців не постраждав.

Затриманими виявилися 19-річний та 22-річний мешканці Луцького району. До слова, один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Як з’ясувалося, зловмисники пошкодили банкомат, який знаходиться у тамбурі відділення банку, та намагалися викрасти із нього гроші.

За цим фактом слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі, із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 11 січня на Волині поліцейські зі стрільбою затримали двох розбійників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ