Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Луцьку поліція вилучила 200 кг бурштину

1/3
Працівники Нацполіції та Луцької місцевої прокуратури вилучили 200 кілограм необробленого та обробленого бурштину-сирцю різної фракції, та обладнання для його обробки. Про це повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що на території Луцька функціонують підпільні цехи з обробки бурштину. В подальшому дорогоцінне каміння вивозиться за межі України.

В межах кримінального провадження було встановлено місцезнаходження цехів.

24 листопада оперативники Управління захисту економіки у Волинській області та слідчі Луцької місцевої прокуратури провели понад 10 санкціонованих обшуків як у житлових, так і нежитлових приміщеннях.

Правоохоронці вилучили 200 кілограм необробленого та обробленого бурштину-сирцю різної фракції, та обладнання для його обробки. За попередніми даними вартість дорогоцінного каміння становить майже 2 мільйони гривень.

Проводяться заходи, спрямовані на встановлення інших фактів злочинної діяльності фігурантів та інших осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності з незаконного видобутку бурштину-сирцю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ