Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській ДПА підписали договір про співпрацю між роботодавцями, промисловцями і підприємцями та податковою

Сьогодні, 30 листопада 2006 року, відбулася зустріч голови ДПА у Львівській області Віталія Хилюка з головою Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців Іваном Риваком, під час якої відбулося урочисте підписання договору про співробітництво та координацію дій між Львівським обласним об’єднанням організацій роботодавців, Регіональним відділенням Українського союзу промисловців і підприємців у Львівській області «ОПОЛ» і Державною податковою адміністрацією у Львівській області.
«Останнім часом ми відчуваємо, що підприємці почали працювати більш вільніше, оскільки податкова адміністрація стає нам партнером, — розповів Іван Ривак. — Податкова адміністрація вимагає дотримання чинного законодавства і ми теж цього вимагаємо. Сьогоднішня зустріч — знакова. Подібні такі договори були підписані вже у Києві. Цей договір – це наша співпраця з метою збільшення бюджетних надходжень, але лише при умові, що податкова адміністрація створить сприятливі умови для роботи підприємців».
«Порівняно з 2004 роком надходження до бюджету зросли вдвічі,  — зазначив Віталій Хилюк. — Це результат зміни підходу до платників податку. Ми відкриті до спілкування. Також ми маємо бути більш активними у законотворенні, бо ми кажемо, що наше законодавство недосконале і нам потрібно напрацьовувати ті чи інші пропозиції і разом впливати на його вдосконалення».
Також під час зустрічі сторони домовилися про створення узгоджувальної робочої групи для обговорення та напрацювання форм роботи.
«Треба створити нормальні умови для роботодавців та нормальні умови для ведення бізнесу», — додав Віталій Хилюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ