Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській філармонії відбудеться мистецький вечір, присвячений бійцям АТО

У суботу, 30 вересня, до Дня захисника України у Львівській обласній філармонії відбудеться мистецький вечір «Україна – наш дім».

Концерт присвячений усім тим, хто крок за кроком наближає нашу перемогу над ворогом: учасникам антитерористичної операції, родинам загиблих на сході країни, сім’ям Героїв Небесної Сотні, волонтерам, медикам, добровольцям.

За словами голови міжфракційного об’єднання у Львівській обласній раді «Об'єднання волонтерів та учасників АТО» Уляни Дорош, мистецький вечір «Україна – наш дім» відбуватиметься вже другий рік поспіль. «Усіх, кого ми запрошуємо, заслуговують на велику шану та повагу. Віримо, що наша солідарність один до одного, буде тільки зростати, щоб ми не змарнували те, що здобуваємо такою дорогою ціною», - наголосила вона.

Додамо, що в концерті планується участь таких відомих артистів: Ігор Богдан, Софія Федина, Мар’яна Ільків, дует «Ріка життя», Сергій Котовський та інші.

Початок мистецького вечора о 15:00 год.

Інформація про квитки за тел. (032) 255-46-39.

Варто зауважити, що ініціатором заходу є «Міжфракційне об’єднання волонтерів та учасників АТО» у Львівській обласній раді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ