Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львівській мерії - екстрена нарада через снігопад

У Львівській міській раді відбулась координаційна нарада для запобігання виникнення надзвичайної ситуації під головуванням заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Прийнято рішення, що з 22.00 на прибирання міста від снігу в посиленому режимі виїде снігоочисна техніка, з 04.00 год будуть задіяні двірники. Також визначено місця для відстоювання великогабаритного транспорту. Поліція не впускатиме такий транспорт у місто. Всіх водіїв просять звертатись на «гарячу лінію міста» за номером 15-80, у разі критичних ситуацій, в місті чергуватимуть тягачі.

Снігоприбиральна техніка в посиленому робочому режимі працюватиме з 22.00. Заплановано задіяти 81 одинцю техніки: у Шевченківському районі – 14, у Галицькому – 11, у Личаківському – 15, у Залізничному – 17, у Сихівському  - 14, у Франківському – 10.

Двірники будуть залучені до прибирання хідників з 04.00.

Завтра також будуть проведені окремі наради голів районних адміністрацій з керівництвом великих торгових комплексів та центрів, офісів, магазинів тощо, з тим, аби ТЦ здійснювали належне прибирання території біля своїх закладів, що передбачене правилами благоустрою.

Поліція слідкуватиме за тим, аби в місто не заїжджав великогабаритний транспорт. Визначено перелік місць, відстою автотранспорту на автомобільних дорогах загального користування Львівської області.

Також у кожній районній адміністрації створено штаби для забезпечення належного прибирання міста, які працюватимуть цілодобово та здійснюватимуть комунікацію з «гарячою лінією міста».

На нараді також були присутні керівники ЛКП АТП №1 та ЛКП «Львівелектротранс», з якими проговорено питання належного випуску на лінію необхідної техніки.

Відтак, вночі в першу чергу буде здійснюватись прибирання магістральних доріг, прибудинкові території та суміжні вулиці прибиратимуть пізніше.

Львівська міська рада звертається з проханням до усіх водіїв, у разі надзвичайної ситуації телефонувати на «гарячу лінію міста» за номером 15-80. У місті працюватимуть тягачі та важка техніка, яка зможе надати допомогу в разі застрягання тощо.

Також мерія просить усіх власників приватного транспорту дотримуватись правил паркування і не створювати перешкоди в роботі снігоприбиральної техніки.

Стежити за роботою снігоприбиральної техніки он-лайн можна тут: http://lviv.art-security.com/report/graph

Нагадаємо, загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, - це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП районів, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. Її обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер.

Також цього року закуплено нову техніку: 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 тракторці. На це було виділено 10 млн. грн. На нову техніку встановили GPS-трекери.

Закуплено 15 тис. м3 піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися. Окремо ще закуплено сіль, щоб була змога зробити більш концентровану піскосуміш.

Перелік місць відстою транспорту можна знайти тут. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ