Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській мерії нагородили переможців проекту „Студенти для місцевого самоврядування”

Двоє студентів з десяти, які проходили стажування у Львівській міській раді з 15 березня до 15 жовтня у рамках проекту „Студенти для місцевого самоврядування”, залишаться працювати у мерії. Студенти навчалися реальним механізмам влади в управлінні молоді, сім’ї та спорту та прес-службі Львівської міської ради. Більшість з них - це студенти Львівського національного університету ім. Івана Франка та Національного університету „Львівська політехніка”. Основні роботи, які вони виконували, – це організація молодіжних програм і заходів, збір інформації, підготовка документів, написання новин, допомога в організації прес-конференцій.
„У міській раді в реалізації цих проектів бачать великий позитив – адже в рамках таких програм можна підшукати та підготувати якісні кадри”, - говорить директор департаменту „Адміністрація міського голови” Березюк.
На сьогодні в ЛМР шукають працівників у департамент житлового господарства, оскільки така робота не є надто привабливою та потребує нових працівників.
Деякі студенти продовжили своє стажування через програму співпраці з вузами, а троє поїхали на стажування за кордон.
„Студенти отримали можливість відчути, яке ж воно – життя чиновника і водночас відкрити нам очі на багато проблем”, - зазначив координатор проекту Роман Кошовий. Всі студенти отримали сертифікати про стажування в органах місцевого самоврядування і надалі їм виплачуватимуть високі стипендії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ