Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У львівській міліції про пам’ятник Сталіну не знають

Міліція не має інформації про акцію, яку хочуть провести сьогодні, 7 травня, активісти Всесоюзної Комуністичної Партії (більшовиків) на площі Ринок у Львові.

Йдеться про їх намір встановити на площі пам’ятник Сталіну.

«Ми не можемо коментувати цю інформацію, оскільки такі акції в компетенції Львівської міської ради», – зазначила речник ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

В прес-службі міської ради своєю чергою повідомили, що про таку акцію не знають, але пообіцяли відстежувати ситуацію. В міському Центрі обслуговування мешканців заявки на проведення такої акції теж не зареєстровано.

Нагадаємо, що сьогодні активісти Всесоюзної Комуністичної Партії (більшовиків) встановлять пам'ятники Головнокомандувачу Червоної Армії Йосипу Віссаріоновичу Сталіну. Пам'ятники вождю будуть встановлені в 4-х містах України: Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську.Про це УНН повідомили в прес-службі політичної партії.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Саме завдяки його заслугам і перемозі Радянського Союзу у Великій Вітчизняній Війні. Червона Армія визволила окуповані території УРСР, подарувавши тим самим свободу українському народові. Пам'ятати про перемогу, і про тих, хто її здобув - наш святий обов'язок. Особистість Сталіна є прикладом непримиренного борця за свободу і рівність для нас, і повинна стати прикладом для підростаючого покоління" - йдеться у повідомленні.

У Києві пам'ятник буде встановлено за адресою: вул. Борисоглібська 7.

Пам'ятник Йосипу Віссаріоновичу в Одесі буде встановлено на алеї Слави поблизу Вічного Вогню.

Пам'ятник Сталіну у Львові буде встановлено перед центральним входом в Ратушу, площа Ринок".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ