Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській міській раді «перекроїли» бюджет

За рахунок субвенцій з бюджету Львівської області до міського бюджету Львова були внесені зміни на суму 187,9 тис грн. Таке рішення було прийнято сьогодні, 13 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Про потребу такої реформації повідомив під час виконкому директор департаменту фінансової політики мерії Олег Іщук. Зокрема, для надання допомоги малозабезпеченим громадянам Львова гроші надійшли згідно з розпорядженням голови Львівської ОДА.

 

В тому числі, виконком затвердив видатки на суму 10,5 тис грн. для оплати за проектні і монтажні роботит зі встановлення електричного лічильника у приміщенні Львівської міської ради. Також  через збільшення на 113 осіб з 1 вересня цього року кількості учнів 1-4 класів загальноосвітніх шкіл Личаківського району збільшено видатки на харчування у сумі 135 тис грн. До того ж проведено перерозподіл видатків, передбачених на оплату енергоносіїв установ Франківського району.

 

У зв’язку з продовженням ремонтних робіт у приміщенні Палацу спорту «Трудові резерви», у якому з 1 вересня планували здійснювати безкоштовну діяльність ДЮСШ №5 Франківського району, продовжено термін угоди до кінця року на оренду гімнастичного залу Міноборони на 25,2 тис грн. (розмір оренди на місяць становить 6,3 тис грн). Видатки на оренду залу було спрямовано з передбачених видатків на м’який інвентар садочкам Франківського району.

 

Було здійснено перерозподіл видатків міської дитячої клінічної лікарні. Завдяки економії коштів, які передбачалися на капітальний ремонт електротехнічних мереж та теплового вузла у сумі 48,5 тис грн, збільшено видатки на аварійний ремонт електрощитової – 13,2 тис грн, на оплату послуг охорони – 20,9 тис грн, на обслуговування ліфтів та вивіз сміття – 14,4 тис грн. та придбання рентгенівської трубки – 20 тис грн.

 

Додаткові кошти було виділено департаменту ЖКГ у сумі 90 тис. грн. для виконання робіт ЛКП «Лев» щодо підтримки належного рівня безпеки мешканців щодо бездомних тварин. Гроші були виділені за рахунок зменшення видатків на благоустрій у сумі 51,3 тис грн. та за рахунок компенсаційних витрат на пільговий проїзд електротранспортом окремих категорій громадян у сумі 38,7 тис грн.

 

Департаменту гуманітарної політики було виділено 10 тисяч гривень для проведення семінару, відповідно до грандової угоди про «Створення інформаційної інфраструктури у місті Львові». Окрім того, департаменту збільшили видатки на 25 тис грн. на відрядження.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ