Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській міській раді виявлено ще 5 фальшивих дипломів

У Львівській міській раді виявлено ще 5 дипломів, які не відповідають вимогам, – повідомив сьогодні, 15 листопада, під час брифінгу міській голова Львова Андрій Садовий.

Три власники таких дипломів – працівники соціального захисту – вже самі написали заяви та звільнилися. Ще два дипломи працівників Залізничного району є на додатковій перевірці, – додав Андрій Садовий.

За його словами, з понад тисячі дипломів працівників Львівської міської ради не отримали підтвердження 120. «Дипломи люди мають не тільки українські, є дипломи і колишніх країн радянського союзу. Тому відповідь на запит не вертається протягом тижня. Якщо відповідь так і не прийде, то звернемося повторно. Правда рано чи пізно вилазить наверх», – заявив Андрій Садовий.

«Паралельно ми перевіряємо комунальні підприємства. Дивно, але спостерігаємо, що деякі люди починають звільнятися, не чекаючи всіх висновків», – наголосив міський голова.

«Було би добре, якщо львівську ініціативу перевірки дипломів чиновників підтримали в інших містах України», – додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ