Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській міськраді оголосили про створення Громадської ради при управлінні культури

Від сьогодні, 22 березня, розпочато прийом заявок на створення Громадської ради при управлінні культури департаменту розвитку ЛМР і триватиме до 12 квітня 2017 року включно. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На підставі Типового положення про Громадську раду при управліннях Львівської міської ради, затвердженого ухвалою сесії Львівської міської ради від 31.03.2016, оголошується про створення Громадської ради при управлінні культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

Громадська рада створюється з метою забезпечення відкритості діяльності управління, підтримання постійного діалогу та забезпечення прозорості у діяльності управління, проведення консультацій з громадськістю, вільного громадського обговорення найважливіших напрямів діяльності управління.

Основними завданнями Громадської ради будуть:

1.    Сприяння відкритості та прозорості у роботі Львівської міської ради.

2.    Розвиток існуючих та впровадження нових форм місцевої демократії у місті Львові, наприклад громадських слухань, електронних петицій та громадського бюджету міста Львова.

3.    Розвиток та поглиблення партнерських відносин і співпраці між громадськими об’єднаннями та Львівською міською радою.

4.    Надання пропозицій, рекомендацій щодо покращення якості та ефективності діяльності управління.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їхніх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їхніх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані у встановленому порядку і провадять свою діяльність на території міста Львова у сфері, яка пов’язана з діяльністю управління культури, та у статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності. Членами Громадської ради не можуть бути посадові особи та депутати Львівської міської ради.

Для участі в Громадській раді претенденти заповнюють електронну форму встановленого зразка: http://city-adm.lviv.ua/lmr/office-membership 

Адреса управління культури: 79006, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 322.

Контактна особа –  Марина Временова, тел. 235-48-82

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ