Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській митниці повідомили причину гігантських черг на кордоні

В період з 23:30 5 серпня по 2:40 6 серпня у всіх пунктах пропуску через державний кордон України, розташованих в зоні діяльності Львівської митниці ДФС, був відсутній зв'язок із центральною базою даних Державної фіскальної служби України. У зв’язку з чим, у цей період часу пропускні операції як на в’їзд в Україну, так і на виїзд з України, не здійснювались. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Після відновлення зв’язку (близько 02:40 06.08.2018) митний контроль та митне оформлення транспортних засобів та товарів, що переміщувались через митний кордон у пунктах пропуску, розташованих в зоні діяльності Львівської митниці ДФС, здійснювалось у штатному режимі.

Окрім цього, зазначили в ГУ ДФС, на даний час, у пункті пропуску «Шегині» по причині виходу з ладу трансформаторної підстанції митне оформлення транспортних засобів, які перетинають митний кордон, сповільнено. Наразі проводяться ремонтні роботи. До усунення фахівцями несправностей для здійснення митного оформлення використовується резервний електрогенератор. 

Львівська митниця ДФС просить врахувати дану інформацію при перетині кордону та просить вибачення за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що вранці 6 серпня користувачі соцмереж повідомили про велетенські черги на українсько-польському кордоні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ