Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській обласній раді з’явиться «Українська правиця»

Найближчим часом у Львівській обласній раді буде створена спільна фракція УНП і НРУ під назвою «Українська правиця». Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України Ярослав Кендзьор.
 «Учора відбулась зустріч Президента із лідерами двох правих політичних сил – Юрієм Костенком та Борисом Тарасюком. Було прийнято рішення про початок об’єднання демократичних сил із двох партій. Ми хочемо охопити весь світ, а насправді треба починати з малого. Тому ми сподіваємось, що уже на початку наступного тижня ЛОО УНП прийме рішення про утворення спільної фракції в облраді з Народним рухом. Фракція налічуватиме 20 депутатів і в перспективі увійде до більшості в Львівській обласній раді. Крім того, ми рекомендуватимемо районним, міським радам Львівщини наслідувати приклад такого об’єднання», – сказав Ярослав Кендзьор.
 За словами народного депутата, готовність приєднатись до спільної фракції в облраді висловлює і КУН.
 «КУН також готовий долучитись до спільної фракції «Українська правиця». Таке об’єднання повинно стати першим реальним кроком на шляху об’єднання демократичних слів. Про це вчора говорив і Віктор Ющенко», – додав Кендзьор.
 Рухівець переконаний, що Львівщина продемонструє гідний приклад знаходження компромісів і досягнення консенсусу, тим самим відкидаючи шлях ультиматумів і умов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ