Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львівській області на карантин закрито 421 школу та 23 садочки

Станом на 23 грудня цього року у Львівській області закрито з причин підвищеної захворюваності на грип та ГРВІ (з профілактичною метою) 421 школу та 23 садочки. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України.

Зокрема, закрито у Львові – 119 шкіл, Перемишлянський р-н – 53, Мостиський  р-н – 52, Золочівський р-н – 52, Кам.-Бузький р-н – 37, Яворівський р-н –31, в Стрию – 13, Пустомитівський – 12,  м.Червоноград – 11,   Радехівський, Самбірський р-н – 6, Буський, Городоцький, Миколаївський, Жидачівський – по 5 шкіл,  Сколівський – 4,  Жовківський  р-ни – 3 школи, в Дрогобичі та Бродівському р-н  по 1 школі та  23 ДНЗ (Мостиський р-н – 5, Перемишлянський р-н – 18).

Нагадуємо, що у п’ятницю,  23 грудня, о 14.30 год. відбулося позачергове засідання міської комісії з техногенної небезпеки та надзвичайних ситуацій, де прийнято рішення щодо тимчасового призупинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Львова. Отже, з понеділка, 26 грудня, до п’ятниці, 30 грудня, у школах призупинено навчання. Лише дошкільні навчальні заклади міста працюватимуть у звичному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ