Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині не вдається подолати кризу у промисловому виробництві

У січні-липні 2016 р. порівняно з січнем-липнем 2015 р. виробництво промислової продукції у Львівській області зросло на 0,4%. Про це повідомили у ГУ статистики у Львівській області.

Підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря наростили обсяги виробництва на 5,8%, переробної промисловості – на 0,4%, підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів знизили обсяги на 5,4%.

У переробній промисловості збільшили випуск продукції підприємства з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 34,7%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 13,4%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 13,2%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 11,3%), машинобудування (на 7,2%), з виготовлення харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 4,1%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 1,2%).

Зменшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 6,0%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ