Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській області підприємці перекрили міжнародну трасу Київ-Чоп

Більше тисячі підприємців Стрийського району Львівської області о 12.00 вийшли на трасу Київ-Чоп і перекрили автомобільний рух, протестуючи проти ухвалення Податкового кодексу.

Як повідомив координатор Комітету захисту підприємців Львівської області Євген Шаповаленко, акція протесту проводилася на відрізку траси, яка проходить через Стрий, і тривала до 15.00.

Під час акції протесту серед підприємців проводився збір підписів щодо ініціювання референдуму з висловлення недовіри Президентові Віктору Януковичу.

За даними організаторів, зібрано вже більше тисячі підписів підприємців Стрийського району, збір підписів триватиме у всіх районах області і буде переданий у Верховну Раду.

Шаповаленко також повідомив, що учасників акції, які перекривали міжнародну трасу, сьогодні викликають у Стрийський міськвідділ міліції. На цей час рух на автотрасі Київ-Чоп відновлено.

Як повідомлялося, сьогодні у всіх регіонах України проходять акції протесту проти прийняття Податкового кодексу України. Зокрема, в Києві під стінами Верховної Ради проходить багатотисячна акція підприємців, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ