Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області створено 27 мобільних груп для моніторингу за цінами в аптеках

У Львівській області створено 27 мобільних груп, до яких входять співробітники податкової міліції області і підрозділи Державної податкової адміністрації (ДПА) в області, для здійснення моніторингу цін та наявності лікарських засобів і виробів медичного призначення в аптеках щодо яких запроваджено державне регулювання. Про це повідомила прес-служба ДПА у Львівській області.

Під пильною увагою перебувають такі препарати: Аміксин, Озельтамевир (Таміфлю), Азитроміцин, Амізон, Ампіцилін, Арбідол, Аскорбінова кислота, Ремантадин, мазь оксолінова, Хлоргексидина біглюконат, марля, маски одноразові, маски багаторазові марлеві, рукавички, шприци.

Проведено моніторинг більше як 250 аптечних установ.

Рейди у перші дні листопада засвідчили гостру нехватку основних засобів профілактики поширення грипу. Так, в дефіциті маски одноразові, мазь оксолінова, Арбідол, Амізон.

Зафіксовано 34 випадки перевищення граничних роздрібних цін, про що складено подання, які будуть скеровані у відповідні органи для вжиття заходів. Лише за добу в області вилучено засобів медичного призначення з незаконного обігу на суму більше 10 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ