Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді відібрали 24 кандидати до до Експертних комісій з мікропроектів

У Львівській обласній раді відбулися співбесіди з претендентами до складу Експертних комісій, які оцінюватимуть у цьому році мікропроекти місцевого розвитку. Засідання відповідної комісії відбулося у вівторок, 24 січня, повідомила прес-служба ЛОР.

З 41 претендента, які зголосилися оцінювати мікропроекти, комісія обрала 24. Відтак їх рекомендуватимуть Конкурсній раді для затвердження.  Опісля відбудеться жеребкування для визначення пріоритетів, які оцінюватиме той чи інший експерт. Впродовж лютого розпочинається безпосередньо робота над поданими проектами.

Як зауважила перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, процес відбору експертів як  і сам конкурс мікропроектів має бути максимально прозорим та публічним. «Комісія керувалася такими критеріями - відсутність конфлікту інтересів, обізнаність з програмою і положенням конкурсу мікропроектів, досвід в оцінюванні проектів, програмного менеджменту та розуміння основ місцевого самоврядування, - пояснила Парасковія Дворянин. – Цього року проекти оцінювати будуть не два, а три експерти, щоб не було розбіжностей в балах. Їх робота буде оплачуватися».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ