Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА презентували конкурси для громадських організацій

Сьогодні, 11 січня, представникам громадських організацій презентували конкурси з визначення проектів, на реалізацію яких нададуть кошти з обласного бюджету. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Сьогодні є можливість усім спільно реалізувати проекти так, як ми хочемо задля розвитку області. Якщо у вас є хороша ідея, то ми вас підтримаємо”,- зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Під час зустрічі представники структурних підрозділів облдержадміністрації ознайомили присутніх з вимогами щодо створення проектів та особливостями проведення конкурсу.

“Громадські організації можуть подавати заявки у кожен департамент, щодо кількості проектів також обмежень немає, але ці проекти ви повинні реалізувати якісно”,  - наголосила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Ольга Березюк.

Також кожен учасник зустрічі мав змогу поставити запитання щодо cтворення проекту та отримати компетентні відповіді представників структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ