Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській ОДА відкидають звинувачення щодо Турянського

У Львівській ОДА відкидають звинувачення щодо т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

Подаємо текст повідомлення:

"Звинувачення на адресу Юрія Турянського – безпідставні та необґрунтовані

31 жовтня інтернет-видання Zaxid.Net опублікувало ще одну статтю, яка містить наклепи, недостовірні і бездоказові звинувачення на адресу керівника Львівщини Юрія Турянського. Появу серії наклепницьких статей розцінюємо як намагання дискредитувати т.в.о. голови Львівської ОДА.

Цього разу авторам статті “Курченко з Пшонкою наслідили у Львові” видається, що начебто т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський пов’язаний із злочинною діяльністю згаданих осіб.

Водночас жодних фактів та доказів звинувачень на адресу Юрія Турянського автори статті не оприлюднюють, а навпаки – визнають їх безпідставними. Зокрема, у статті подано коментар в.о. прокурора Львівської області Володимира Поліщука, у якому він чітко зазначив, що Юрій Турянський в будь-який спосіб не причетний до згаданих у статті звинувачень.

Схожу статтю наклепницького змісту “Турянський забрав собі Мерседес, який Сех віддала львівському архіву”  інтернет-видання Zaxid.Net опублікувало 15 вересня. Насправді ж автомобіль Mersedes-Bеnz, 2004 року випуску, реєстраційний номер ВС 1000 СХ, передали на баланс Львівської облдержадміністрації до призначення Юрія Турянського т.в.о. голови Львівської ОДА.

Ще раніше інтернет-видання Zaxid.Net оприлюднювало звинувачення щодо причетності Юрія Турянського до сумнівних операцій на вугільному ринку. Жодне із звинувачень не було доведено, ґрунтувалось лише на плітках. Ще раз наголошуємо, що Юрій Турянський не має стосунку до діяльності ТзОВ «Укр-вуглепром».

Журналісти інтернет-видання Zaxid.Net вкотре ігнорують вимоги щодо подання іншої точки зору, а також не опубліковують спростування Львівської ОДА на безпідставні звинувачення".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ