Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській опері пройде ХІІІ Міжнародний фестиваль оперного мистецтва імені Соломії Крушельницької

Львівський оперний театр продовжує традицію фестивалю оперного мистецтва. Цього року відбудеться ХІІІ Міжнародний фестиваль оперного мистецтва імені Соломії Крушельницької, присвячений 200-річчю від дня народження великого італійського композитора Джузеппе Верді.

Шанувальники оперного мистецтва матимуть нагоду побачити на сцені Львівської опери відомі опери Джузеппе Верді з 12 жовтня до 9 листопада, щосуботи.

Усі опери пройдуть у виконанні колективу Львівського оперного театру.

Як повідомили у прес-службі театру, на кожну постановку буде запрошено солістів з провідних закордонних оперних театрів.

Так, до виконання партії Захарія в опері "Набукко", 12 жовтня, запрошено лауреата міжнародних конкурсів Андрія Валентія, який є провідним солістом Національного академічного Большого театру Республіки Білорусь (Мінськ).

Варто додати, що за останні роки цікавість до фестивалю тільки зростає. З особливим успіхом пройшов минулорічний фестиваль.

На цьогорічний фестиваль оперного мистецтва шанувальники як з України, так і з інших країн, купували та замовляли квитки завчасно.

"Ми раді, що цікавість до фестивалю зростає, адже таким чином ми привертаємо увагу до постаті нашої патронеси Соломії Крушельницької. Варто також додати, що у трьох операх Верді, які пройдуть у Львівському оперному театрі, свого часу з великим успіхом виступала Соломія Крушельницька", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ