Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівської «Асоціації ветеранів МВС України» новий голова

Сьогодні, 14 липня, відбулась позачергова конференція Львівської обласної організації «Асоціації ветеранів МВС України», на якій був обраний новий голова організації та визначені напрямки роботи на майбутнє. Повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

На конференції були присутні заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Бакай та начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник Ігор Борис.

Під час конференції ветерани МВС обрали нового голову обласної організації – замість Богдана Токарського, котрий за сімейними обставинами не може виконувати обов’язки голови, організацію очолив Степан Шиян.

Окрім того, учасники конференції обговорили пенсійну реформу, що проводиться в державі та її наслідки для пенсіонерів МВС України, а також визначили основні напрямки роботи та співпраці Львівської обласної організації «Асоціація ветеранів МВС України» з іншими ветеранськими організаціями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ