Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівському будинку органної та камерної музики – 11 нових концертних програм

​Від Баха до Котюка: у Львівському будинку органної та камерної музики. Шанувальникам класичної музики будуть представлені твори композиторів різних країн та культур, ретроспектива німецької музики від Йоганна Себастьяна Баха до сучасного українського композитора Богдана Котюка.

У листопаді будинок камерної та органної музики презентує чимало тематичних концертів, присвячених музиці окремих композиторів – Баху, Вівальді. Попри основний свій класичний напрям будинок камерної та органної музики йде у ногу з часом і представляє у новому сезоні сучасні тематичні вечори. 

Вже наступного тижня стартують камерні вечори романтиків, французької музики, бароко, музична подорож Європою (добірка європейських відомих композицій), а також вечір музики для душі і серця (окрема добірка найкращих композицій для розчулення і захоплення красою), окремо пропонуються вечори інструментальної та органної музики.

Листопад стартує з «Музики Баха» - нової концертної програми у виконанні Ігоря (флейта Пана) та Олени (орган) Мацелюхів. А продовжать місяць твори Й.С. Баха, Г.Ф. Генделя, А.Вівальді прозвучать завдяки неймовірному сопрано з.а. України Ірини Маковецької. П’ятниця з музикою Антоніо Вівальді «4 Пори Року» готує таємницю – крім музики, ілюструватимуть пори року живопис Ольги Куц. Сезонний колорит мелодій, тонкий ліризм, калейдоскоп химерних образів – обов’язково перенесуть нас у світ сонця і вітру, опадів і грози у виконанні Олени Мацелюх (орган), Оксани Гаргай (скрипка).

Усього 11 камерних атмосферних вечорів з дуже гармонійною музикою! Концерти у камерному відбуваються щотижня, майже без повторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ