Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському електротранспорті здійснили 600 тис. проплат QR-кодом

Протягом року у львівському електротранспорті здійснили понад 600 тисяч оплат проїзду за допомогою QR-коду, повідомила речниця львівського відділення ПриватБанку Докія Кузьменко.

Нагадаємо, що у січні минає рік від запровадження у Львові проекту проїзду в міському електротранспорті за допомогою смартфона. І якщо за січень 2017 року було здійснено 1 611 таких оплат, то потягом перших днів січня 2018 року сервісом скористалися понад 50 тисяч разів.

Для пасажирів, які користувались новою зручною системою оплати за проїзд у 2017 ПриватБанк проводив акцію “Катаємо безкоштовно!”, завдяки якій пасажири, які оплачували проїзд через Privat24 за допомогою QR-коду з картки Mastercard, отримували повернення коштів, дорослі пасажири - за кожен другий куплений квиток, а діти - власники карток ЮНІОРА - за кожен квиток.

Крім того, з початку травня 2017 учні та студенти, які користуються послугами львівських трамваїв та тролейбусів, отримали можливість безготівково оплатити за допомогою смартфона і додатку Privat24 пільгові проїзні квитки. А вже станом на сьогодні реалізована опція придбання декількох квитків.

Можливість оплачувати проїзд за допомогою смартфона мають мешканці жителі 18 українських міст. У Дніпрі з початку квітня продано 143 тисячі цифрових квитків на трамвай, також провідні місця в рейтингу «smart city» посідають Миколаїв (понад 100 тис. квитків), Черкаси (понад 25 тис.), Чернігів (понад 22 тис.), Суми (понад 24 тис.).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ