Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському гарнізоні відбудуться заходи з нагоди 24-ої річниці Збройних Сил України

Як повідомили Гал-інфо в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, у Львівському гарнізоні відбудуться заходи з нагоди 24-ої річниці Збройних Сил України.

Напередодні свята захисників України під головуванням начальника Львівського гарнізону генерал-лейтенанта Павла Ткачука відбулася робоча нарада з командирами військових частин та установ. Під час обговорення було розглянуто низку актуальних питань поточної життєдіяльності військових колективів, а також ухвалено перелік основних заходів на святкові дні.

Зокрема, 5 грудня у Львівському Національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької військових привітають відомі артисти України. 6 груднявідбудеться покладання квітів на Алеї Слави випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Пам’ятних знаків військових частин та установ; на полях почесних поховань 67, 76 історико-культурного заповідника «Личаківський цвинтар» буде звершено ритуал вшанування загиблих військовослужбовців під час Антитерористичної операції; в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться Святкова Літургія.

Під час Дня Збройних Сил України представники органів держаної влади та місцевого самоврядування, командири військових частин та начальник гарнізону відвідають військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Також варто додати, що в межах заходів з відзначення 24-ої річниці Збройних Сил України в Західному регіоні планується низка урочистостей з нагоди вручення оглядових ордерів на службове житло родинам військовослужбовців ЗС України – 4 грудня в м. Стебник, Дрогобицького району Львівської області (17 родин) та у смт. Зоря, Рівненського району Рівненської області (13 родин).

Окрім того, 6 грудня у військових частинах Західного регіону заплановано проведення «Дня відкритих дверей» та відбудеться ритуал складання Військової Присяги військовослужбовцями строкової служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ