Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському інституті сухопутних військ два дні навчатимуться китайські артилеристи

Сьогодні, 28 листопада, розпочався візит делегації артилерійських військ Народної Визвольної Армії Китаю до Львівського інституту Сухопутних військ ім. П.Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка» (ЛІСВ). Про це „Гал-info” повідомила прес-служба МОУ.
Основна мета візиту китайських артилеристів: ознайомитися з порядком підготовки курсантського складу на посади командирів підрозділів, озброєних комплексами тактичних ракет та реактивними системами залпового вогню.
Китайські артилеристи вивчатимуть набутий досвід та здобутки українських фахівців стосовно підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії. Також члени китайської військової делегації оглянуть навчальну-матеріальної базу ЛІСВ та відвідають тренувальну базу Яворівського загальновійськового полігону, на якому їм буде продемонстровано зразки озброєння та військової техніки. Тут вони матимуть можливість поспілкуватися з керівництвом Міжнародного центру миротворчості та безпеки, розташованого на цьому полігоні.
Візит делегації артилерійських військ Народно-визвольної Армії Китаю до Львівського інституту Сухопутних військ завершиться 29 листопада.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ