Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У львівському канторі видали фальшиві п’ятисотки

Львівські правоохоронці розслідують факт видачі фальшивої п’ятисотгривневої купюри у одному з пунктів обміну валюти у Львові, повідомили у Відділіц комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Шевченківського відділу поліції надійшла заява від 43-річного місцевого мешканця про те, що під час продажу валюти в обмінному пункті одна із купюр, яку йому видали, виявилася фальшивою.

Як встановили правоохоронці, банкнота номіналом 500 гривень, яку чоловік отримав у обміннику, мала ознаки підробки. Купюру було вилучено та відправлено на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) КК України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ