Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка затверджено план заходів з відзначення 150-ї річниці від дня народження Каменяра

Ректорат Львівського національного університету імені Івана Франка затвердив план заходів, присвячених до 150-річчя з дня народження Івана Франка. Зокрема, заплановане проведення наукових конференцій, симпозіумів, видання друком наукових, науково-популярних та літературних праць, проведення виставок, фестивалів, заплановано також відзначити грамотами, нагородами та стипендіями діячів за видатні заслуги у галузі літератури, науки, культури та мистецтва та інше. Про це повідомили в прес-службі Львівського національного університету ім. І. Франка.
 Зокрема, що стосується освітньої діяльності, то в ЛНУ ім. Франка на період 2005-2006 років заплановано, що влітку цього року має вийти компакт-диск із записом “Зів’ялого листя” Івана Франка у виконанні акторів Національного академічного українського драматичного театру ім. М.Заньковецької, видання:  5-томної праці І.Франка “Апокрифи і легенди з українських рукописів”; “Галицько-руських приповідок” Івана Франка (з науковими примітками та коментарем); франкознавчих досліджень В.Сімовича; шевченкознавчих праць І.Франка;  “Словника мови “Зів’ялого листя”; 3-томного видання творів І.Франка, вивчення яких передбачене шкільною програмою, з науковими примітками та коментарем (у серії “Університет – шкільним бібліотекам”). З квітня відкрито мистецьку виставку “Франкіана львівських художників” у Музеї історії Університету та інше.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ