Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівському обласному управлінні Ощадбанку новий директор

5 січня 2016 року голова правління Ощадбанку Андрій Пишний представив нового начальника Львівського обласного управління Ігоря Романіва. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба Ощадбанку.

"Це досвідчений керівник і висококласний антикризовий менеджер, який має 22-річний досвід роботи у провідних банках України. Він добре знає специфіку роботи банківської системи західного регіону країни", - зазначив Андрій Пишний.

«Ощадбанк зміцнює свої позиції на Львівщині. Для мене вже добра традиція приїжджати до Львова з гарними новинами та цікавими проектами. Із нещодавнього – відкриття у Львові двохсотого відділення нового типу. Ми переконані, що Львів – особливе місто з великим потенціалом реалізації передових ідей. У багатьох аспектах місто Лева є першопрохідцем, тож ми тримаємо руку на пульсі, посилюючи конкурентні позиції. Сьогодні я тут для того, щоб привітати нового керівника регіону та обговорити з колективом плани на рік», – відзначив голова правління Ощадбанку.

Керівник банку також наголосив, що Ощадбанк кардинально змінив кадрову політику.

«Усі кандидати на керівні посади проходять ретельний відбір. Жодних протекцій. Тільки професіоналізм і проактивна позиція. Керівна робота в Ощадбанку – це не лише щоденний екзамен на профпридатність. Це можливість зробити свій внесок у реформування найбільшого державного банку, змінити країну. Адже реформи, що відбуваються  в Ощадбанку – це відображення змін у всій державі. Тож ми обираємо не просто найкращих фахівців. Ми обираємо тих, хто має мотивацію, бажання та сили брати участь у змінах», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ