Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському центрі зайнятості презентували можливості працевлаштування для інвалідів

26 листопада у Львівському міському центрі зайнятості для осіб з інвалідністю відбулася Презентація діяльності Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів та підприємств, які мають потребу в працівниках, повідомили у центрі зайнятості.

Узаході взяли участь 59 осіб з особливими потребами, представники 6 підприємств, установ та організацій, зокрема, ТзОВ «ЦВГ-Україна», ТзОВ «Фоззі-Фуд», ТОВ «АЕБ «Ефорт», Західна електроенергетична система, ФК «Техвоєнсервіс», ТЗОВ "НВП "Гетьман", які запропонували більше 20 вільних місць праці за 7 професіями та спеціальностями. 

Заступник директора Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів детально ознайомив присутніх з послугами, які можна отримати у центрі щодо професійного навчання, реабілітаційних та медичних послуг, наочно продемонстрував відеоролики про роботу центру. Працедавці презентували свої підприємства, ознайомлювали з специфікою запропонованої роботи, умовами та оплатою праці, тощо.

Із зацікавленими особами представники підприємств та організацій провели індивідуальні співбесіди, за результатами яких попередньо підібрали для працевлаштування 8 осіб, досягли домовленості про стажування на підприємствах 7 осіб.

У рамках проведення заходу для осіб з інвалідністю відбулася презентаційна екскурсія у Львівський міжрегіональний центр соціально-трудової професійної та медичної реабілітації інвалідів, де учасники мали змогу безпосередньо в установі ознайомитись з усіма запропонованими послугами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ