Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті відбулась ювілейна всеукраїнська наукова конференція молодих філологів

Вчора, 28 квітня, у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбулась ювілейна 15-та всеукраїнська наукова конференція молодих філологів. На конференції виступило 88 учасників із різних куточків України, передає кореспондент Гал-інфо.

Фото: Ольга Дика

Тема конференції "Національно-визвольні змаганння в українській літературі".

Як розповіла Ольга Дика, голова студентського наукового товариства, цьогоріч зареєструвалося на конференцію 88 учасників, що свідчить про зацікавленість молодих науковців пізнавати царину філологічної науки.

"До нашого університету завітали гості з інших укніверситетів України. Це молоді науковці із  Києва, Луцька, Івано-Франківська та інших міст", - зазначила Ольга Дика.

Фото: Ольга Дика

"На наступний рік чекаємо гостей з інших університетів і країн, адже конференція - це не тільки обмін науковими думками, але й зміцнення дружніх контактів. Такі зустрічі згуртовують молодих філологів і дають усвідомлення того, що розвиток і поширення філологічної науки зараз для нашої країни є дуже важливим.", -  додала Ольга Дика.

Зазначимо, що у рамках роботи конференції також відбулась презентація першого випуску збірника наукових праць «VIVAT АCАDEMIA».

Також для гостей і учасників було організовано екскурсії до Музею університету, Музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» та до Наукової бібліотеки ЛНУ.

Фото: Ольга Дика

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ